Toned arms

2014 
Imorn är jag ledig så sitter i min säng nu och lyssnar på någon lista på spotify, gillar att man kan hitta färdiga listor genom att trycka på olika genrer, calming evening fick bli passande ikväll.
 
Det gick bra på jobbet idag, var dock väääääldigt trött imorse och under dagen kom träningsvärken från gårdagens benpass krypandes. Stel som en jag vet inte vad och varje knäböj när jag skulle städa toaletterna gjorde att jag grina illa med hela ansiktet. But hey, det betyder ju att jag prestera bra på gymmet.
 
Ingen bortförklaring idag heller, värdelöst pass men jag tog mig dit efter en tripp till solariet. Axlar och biceps fick de bli. Mina armar har blivit lite mer tonade sen jag började jobba men muskelmassan har minskat, spelar ingen roll hur snyggt de är med synliga muskler när det är just allt dom är, synliga och inte starka/uthålliga. Såå de är bara att ligga i nu. Imorgon överväger jag dock att ta en tripp till skogen istället och avsluta med lite magträning hemma, kan va skönt med en pw eller löprunda faktiskt!
 
Nu ska jag glida runt lite på datan och sen sova, lääänge!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?