Det är inte en dans på rosor

2013Måttligt road när man väntar på syrran
 
Oh fuck me hard vad ont det gör i baksida lår och röv, ni vet sådär ont att man ger ifrån sig ett tjut när man ska sätta sig på toan eller resa sig från soffan.
 
Idag ville jag spendera dagen på stan med min bästa vän och syster men det är lördag och vi kom på det för sent så vi fick lägga den planen på hyllan. Istället kommer hon hit för mys kväll så jag slipper vara ensam inatt.
 
Jag vill träna men det är ingen idé jag kan knappt gå. Får ta en day off och samla energi.


Boosta imunförsvaret

2013 
När man chockstartar kroppen med massa träning efter lång vila är det lätt att man blir sjuk, plus att hösten tränger sig på, förkylning och dylikt är inte helt främmande så här års.
 
Citrusfrukter är rikt på C-vitamin som bootsar och ger vårt immunförsvar support. Kryddor som ingefära, gurkmeja, cayennepeppar är inflammationsdämpande och innehåller många näringsämnen som våra kropp mår bra av. Gurkmeja innehåller curcumin som ger den sin gula färg, curcumin är en kraftfull antioxidant med anti-inflamatoriska egenskaper. - Fashionablefit.metromode.se
 
 
 
 


Pass, gym eller hemma träning - det är frågan

2013Instabild där jag flashar mina nya snygga träningstights.
Gud vad jag önskar att jag hade ett jobb så jag kunde köpa ett helt flak av Celsius, satans jävlar vad gott det är!
 
 
Det är helg och jag ska inte göra något undantag. Det kommer värka som fan imorn men jag är så taggad på det här nu, jag vill se resultat och jag ska hålla mig borta från onyttigheter, läsa på mer om träning, mat och hälsa och fortsätta uppdatera er om mina resultat.
 
Mina framsteg är inte stora, jag tog mer i benpress idag än jag gjort tidigare men de var i sittande position där du pressar kroppen uppåt, det måste vara den lättaste verationen. Tog även mer när jag körde leg curlen där du ligger på mage. Imorgon ska jag köra ett träningspass hemma med min kropp och lätta hantlar som redskap, kommer nog vara för trött för att ta mig till gymmet.
 
Nästa vecka vill jag nog köra något pass med, spinning eller skivstång är ja sugen på med de vore jävligt kul om Ida hänger med på box, var så jävla länge sen och det är så sjukt kul och befriande träning.