Vilodag

2014 
Idag tog vi en vilodag. Åt som ni ser på bilden en jävligt god frukost och de är ungefär såhär vår kost har sett ut den senaste veckan. Sett till att få i oss ordentligt med fibrer till frukost, bra lunch och middag och smoothies på kvällen istället för skit. Idag bakade vi ett fröknäcke i brist på annat, jävla mumsigt!
 
Ikväll ska jag åka till min saknade Lisa, har inte träffat henne på över en vecka eftersom hon varit i Alanya så vi ska ha myskväll och imorn ska vi åka till Kolmården, haha cozy!
 
Imorn kväll blir det gym och kanske bio om inte jag och Anki tar det på söndag vi får se. Hoppas ni har en fin fredag!
 


Vi krigar vidare

2014

Idag hade vi båda lite för mycket trams och Pwo i kroppen så de blev lite mycket skratt lite mindre fokus men vi lyckades endå pull it Off för båda gick därifrån trötta. Nu har vi kört 4 pass i rad om inte fler och varit utan socker (bortsett från frukt) i en vecka. De känns förjävla bra måste jag säga ! 

Rygg stod på schemat idag och de va lika kul som alltid - ÄLSKA TRÄNING!


Då kör vi.. Bokstavligt talat

2014
Skrivit in mig på körskolan idag, känns bra att äntligen ta tag i det. Kommer ha en jobbig höst framför mig men de kommer ut något bra ifrån det så jag är redo att lägga ner många timmar på detta.

Imorn står det frisörtid, gym och shoppingrunda på schemat med min partner in crime, mysdag!