Dagens tidsfördriv

2014Haha, jag och Ida igår när det var ovanligt mycket folk på gymmet, kunde tro att de va januari igen..
 
Som jag sa, idag skulle jag vakna med en annan inställning och det gjorde jag, mycket tack vare att man vaknade till Johannas kommentar på förgående inlägg, smart kvinna de där och sjukt hjälpsam!
 
Gled ner till stan med Lisa för att hjälpa henne och hitta en solhatt till hennes resa, drog vidare till gymmet och körde ett schysst ryggpass, så himla skönt att man får till snygga konturer när man kör och jag har kunnat öka en hel del. Körde några mark set på 50kg och 60kg, fortfarande 10reps för att så småningom kunna höja till 85 eller 90. Jag kommer ta 100kg innan året är slut, det är jag säker på och det känns så jävla bra att tänka så. Nästa pass ska jag klara 10 på 70..
 
Imorn tänkte jag sätta klockan tidigt för att hinna med att träna och sola innan tåget går, det blir nyköping imorn även fast planerna ändrades där ett tag så har det löst sig. Vi ska mysa med massa härligt folk på en grillplats vid en å för att sen troligtvis gå hem till någon som bodde i närheten. Valborg är ju en dag då folk passar på att ha en extra fest dag med tanke på att torsdag är röd och jag älskar stämningen på sånna dagar. Folk är extra glada över ledigheten, och eftersom det är en dag då man "firar in våren" försöker man oftast hitta på något. Typ grilla, spela kubb o bara umgås. Det är ju en tradition att jag åker till nypan så jag är glad att det blev så i år också.
 
Men som sagt, triceps och bröst vill jobba lite innan jag kan avnjuta några kalla öl med härliga människor.


Jag har inte åstadkommit något

2014gammal bild, att jag gick runt med de där risiga håret?
Ja känner mig så jäkla besviken på mig själv när de kommer till träningen. Jag lyfter inte tillräckligt tungt, jag kör inte tillräckligt många övningar, jag håller inte ett tillräckligt bra tempo, jag ligger på latsidan när det kommer till kondition - true fact ja har inte rört en fena när de kommer till kondis sen ja körde intervaller med min bror för 2 veckor sen. Måste löpträna typ 3 ggr/vecka om jag ska förbättra min kondition och min tid. Mitt mål med att kunna göra chins osv är så jävla långt borta och jag har inte ens börjat träna inför det på riktigt än.
 
Har ni sånna här dagar... När ni kan va stolta över det ni åstadkommit ena dagen men dagen efter känner man sig värdelös och inte alls tillräckligt bra. Det är dom här dagarna som gör att många ger upp... Idag har jag en sån dag, mycket för att jag mår dåligt för andra saker. Men i morgon ska jag vakna upp vara så jävla positivt inställd, jag ska tvinga mig själv till att va det!
 
 


Chocolate and banan smoothie

2014

250g kvarg, en ekologisk (!) banan, lite mjölk och 1dl chokladprotein från bodyscience, förstår varför folk använder de här proteinet i bakverk för de smakar verkligen som kakao. Mixelimix and Then you slurp it, maybe with a sugrör ? Gott iaf! Mer mättnadskänsla kan du få om du har i lite havregryn men ja kör kolhydraterna efter träningen idag.