Ett annat typ av mål

2014 
 
Gud vad ja trivs här, enda anledningen till att ja vill hem är att jag vet att gymmet väntar och min syster, min förlorade syster kanske jag ska säga då vi inte träffats på över en månad för att vi gått om varann. Men jag ska tillbaka hit valborg som alltid, blivit lite av en tradition att vara här då och jag anar att dom ska göra någon stor fest. 
 
Om saker går som jag vill ska jag försöka fixa ett sommarjobb här och tankarna har även snurrat kring att typ flytta hit på heltid en period. Om jag skulle få jobb som jag kan va kvar på vill jag faktiskt börja köa på en lägenhet här. Folk flyttar för att plugga då kan ja lika gärna flytta för att jobba, o då är de en stad jag känner till, trivs i, känner lite folk i och som bara ligger 40 min hemmifrån. Det tar lika långt tid att åka tåg hit som de tar för mig att ta bussen till ingelsta. 
 
Jag behöver en nystart, så himla trött på att stampa på samma ställe, jag har satt mig i den situationen själv men kanske att jag får lite ny energi som driver mig några steg längre. Då vet jag vad jag ska jobba för, en lägenhet. En egen lägenhet där jag får stå på egna ben.
 
Många saker jag sagt under tiden jag varit arbetslös som aldrig blir av så vi får se hur mycket snack och lite verkstad det blir den här gången men jag vill faktiskt de här, det är inte en period i åre som jag tvivlar på, de är inte att kasta sig ut i ett annat land de är samma planer jag haft hemma fast nu i en annan stad. Jo, jag vill de här!


Att leka gungbräda på en assisted chins maskin?

2014 
I vanliga fall brukar ja säga att jag ska göra massa dan efter men sen sova bort hela dan istället men jag har nog förändrats på fler sätt än bara kroppsligt. Halv åtta gick jag upp igår, packade och åt en stadig frukost. Sen åkte jag direkt in till gymmet i stan och döda mina ben.
 
Körde 4 set knäböj 20, 30, 40 och 50kg, 3 set front böj 30kg. Sen såg jag en ensam skivstång laddad med 40kg när ja var på väg ut från fria vikterna så då testa jag 10 raka marklyft med den. Fortsatte med 90 gradig ben press, testade även att köra ett ben i taget, pretty jobbigt. Sen....har jag sett att många har börjat köra rumpa i den där chins and pull ups assisted maskinen....haha gick åt helvete och typ följde med upp i den o grejer så folk glodde.. de va ganska kul men jag hade ingen att garva med så jag gick bort till löpbandet och sprang lite. Lite små pinsamt men vafan. 
 
Sen drog jag och sola, gick hem till lisa så hon fick färga mitt hår, är nu mer en svarthårig fia med bleka ögonbryn, ganska hett om ni frågar mig. När klockan var 14 (tåget gick 14.30) insåg jag att jag kanske skulle skynda mig lite så ja börja föna håret. Asso typiskt mig, 7 över gick jag från ljura och hann med tåget med 3 minuters marginal, lyckat !
 
 


70 pannor

2014Det var vad jag lyckades ta i marklyft idag, jag lyfte mer än vad jag själv väger, känns knasigt. Nu ska jag inte höja på ett tag utan gå ner på 50kg igen och nöta så jag har en bra teknik inför de här tyngre vikterna. I sommar ska jag slänga på min uppvärmningsvikt och så är vi i hamn, 100 kilosklubben, att komma över den där magiska gränsen som jonas så fint uttröck de, jävlar om jag är så här glad nu vad blir jag inte då. Sen ska ja även börja nöta lite mer mage så hela bålen är stärkt. Hatar att träna mage men om jag ska tighta till och få fram lite abs så är det bara att börja.
 
Testade liggande benpress idag så nu ska benpassen bli lite intensivare också, jävlar vad skönt de känns att vara lite mer "hemma" på gymmet och inte gå runt och skämmas. Man ser ju om nån är osäker och de känns bara lame, gå dit och kör dit race, du tränar för din skull !
 

 
Nu ska jag ta en svängom i klädkammarn och börja packa. Drar till nypan igen för lite fest och trevligheter. Tåget går halv tre imorn och innan dess ska jag hinna träna ett köttigt benpass, sola och träffa Lisa för att färga min fula utväxt. Hur kommer det sig att ens klädförvaring kan se ut sådär och ändå har man inga kläder ?