En vändning

2014 
Okej så här ligger de till, när jag minst anade det hamnade jag på en arbetsintervju där de sökte folk väldigt omgående, intervjun gick bra. Jag var jätte nervös men log hela vägen till hotellet för att ja kände att de här är min chans verkligen, jag har inte råd att sumpa de här. Efter nästan 1 helt år som arbetslös är jag så himla sugen på att börja jobba, växa som person, möta nya människor, få en ny rutin, en stadig grund inför framtiden och börja tjäna mina egna pengar. Jag vet inte om det låter konstigt för er men vad jag längtar efter att kunna säga, nej jag kan inte följa med och bada för jag ska jobba, haha. 
 
På tisdag börjar jag alltså provjobba och jag hoppas innerligt att det här går bra, jag vet att de kommer göra det för jag vill så gärna det här. Det är hotellstäd jag förhoppningsvis kommer syssla med i sommar och de här kommer kunna öppna nya dörrar för mig när jag ska söka jobb i framtiden.
 
Så där har ni anledningen till att jag inte bloggar, självklart har det mycket med o göra att jag umgåtts med vännerna i det fina vädret också. Är i nyköping igen, va ju här och jobbade i fredags, åkte hem lördan och åkte upp igen i onsdags. 
 
Annars har de inte hänt något speciellt, träningen har fått läggas åt sidan de senaste 2 veckorna vilket har resulterat i en viktminskning på 2kg. Ligger nu på vad som var min målvikt från början men nu vill jag gå upp, jag vet ju att de är muskelmassa jag tappar. Så de ska vi med ta tag i, kommer nog inte träna varje dag som jag gjort tidigare. Väldigt dumt att skaffa jobbig träningsvärk om man har ett fysiskt påfrestande arbete men sånt där får ja väll känna av sen.


Bra helg de blir

2014
Min fina fina vän, de fina med vår vänskap är att den egentligen inte är så komplicerad och de är alltid lika lättsamt när vi ses. Min personliga lilla energiboost, med de gladaste leendet man kan tänka sig. Du är så jävla bra! Och du kommer alltid vara lite som en syster för mig 💕

Igår hängde ja med Anki, körde lite basket, käka pizza och bara chilla utomhus så länge som möjligt.

Idag är de sjukt varmt och jag ska snart ta tåget till Nyköping för lite jobb, ska bli kul faktiskt! Kommer hem runt 22-23 ikväll så då blir det att sova och sen åka tidigt till gymmet imorn för discopump, vill köra igenom typ hela kroppen. Så fortsätter jag morgondan med volleyboll, vin och otroligt fina vänner, bra helg ? Jävligt bra!


Skippa inte träningen pga vädret

2014

Gårdagen blev jätte bra, ja o Julia möttes upp på badhuset, simmade några längder i inomhusbasängen, tog ytterligare några utomhus och sen gick vi o la oss i solen. Ja ville så gärna köra Box passet men vi bestämde oss för att strunta i det och ligga kvar på solsängen, ingen träningsvärk idag alltså men lite bränna. 

Sen åkte vi o köpte några öl, drog hem till mig och drog ihop lite käk och sen spenderade vi hela kvällen på altan.

När Julia drog hem satte ja mig och såg film med Jonas o hans kompis, han kom hem över natten för att träffa sin vän som varit utomlands, gullig bromance! 

Idag ska jag till gymmet, själv. Jag måste de har inte tränat sen i fredags, varför vet jag inte men alla tappar motivationen ibland, de viktigaste är att man tar tag i det igen och inte ger upp. När ja tränar själv vet jag att jag får de jag vill gjort, de blir intensivare eftersom att ja inte väntar på någon annans set och de finns inte ens chans att ja ställer in, även om ja gillar att ha någon som pushar mig så är de jävligt skönt själv! 

Man får inte hamna på latsidan för att de är bra väder heller. 1-2 soltimmar kan man avvara på gymmet, eller så går man på kvällen när soltimmarna är slut. Eller ännu bättre, drar med sig någon och kör hiit träning eller löper i skogen, de finns så mycket man kan göra istället för att bara ligga kvar på handduken och käka chips.