I wanna partey

2014Jag har fått ett sånt partyhumör den senaste tiden, inte så konstigt eftersom jag inte festat sen jag var i Nyköping 13e september. Men jag har ingen ork på helgerna sen jobbar mina vänner då med så vi går liksom om varann. Nae så idag såsade jag hela morgonen, sen åkte jag till Julia. Käkade lunch och diskuterade viner i hennes nya soffa, jag var tvungen att lägga upp meningen sådär för när vi satt där kom vi på oss själva, vafan hände här liksom, när blev vi medelålders? Haha. Men de va mysigt iaf, åkte hem efter det och hämtade lite post, kramade om min mamma och pussade på min hund sen åkte jag tillbaka till Anki. Hon slutar jobbet nu halv så då ska vi käka tacos, ha ansiktsbehandling, fixa naglarna och se någon mysig film. Girls night inn!
 
That's all i have to say for now


Nu tar jag helg

2014 


Den ultimata söndagen

2014 
Vaknar upp vid halv tiotiden, vilket bara där känns underbart. Hör hur det regnar ute och inser att jag har inget som gör att jag måste gå upp så jag kan ligga kvar och bara chilla ett tag till. Hösten är i full gång utanför fönstret, det fulkomligt öser ner och alla lösa blad blir för tunga för grenarna att orka hålla så marken får sig ett täcke av gula, röda och bruna toner, och här ligger jag och mitt enda bekymmer för stunden är risken för att värmen under täcket ska försvinna.
 
Dagen har sedan fortsatt i chillmoode. Gick till syrrans jobb och lämna lunchlåda, kände mig sjukt mysig i gummistövlar och för lång halsduk när jag traskade där under mitt trasiga paraply, hoppade mellan vattenpölar och njöt av en morgoncigg.
 
För tillfället ligger jag i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar nere i tvättstugan och skrållan ligger bredvid och ser allmänt nöjd ut över att solen äntligen lyser in. Autumn leaves listan spelas på spotify och jag kollar runt på lite olika hemsidor för inspiration till garderoben, inredning osv. Sånt där man inte lägger tid på längre.
 
Där har ni mig, med en kopp kaffe och för en gångs skull avslappnad med tankarna på annat än var de befunnit sig den senaste månaden, herregud det har verkligen gått en månad och fortfarande inte ett ord, det verkar vara såhär du vill ha det...