Exetube

2013 
Nu kan hemma träningen bli effektivare de dagar ja inte pallrar mig till gymmet, wiie. 199:- på stadium, jag köpte light för ja är klen och då var banden rosa... wonder why.
 
Hängt med Lisa ikväll, tog en sväng på stan och sen laga vi mat och hade de allmänt mysigt! Imorn har vi bokat in en gym och baka bröd date, awesooome !


Du kan inte förutspå framtiden, men du kan göra ett ganska bra upplägg

2013 
Under flera år har mitt mål varit att bli smalare och se så bra ut jag bara kan för att se bra ut i andras ögon. Men den senaste tiden har jag bytt anledning, jag vill fortfarande bli mitt bästa jag utvändigt, vem vill inte se snygg ut. Men jag vill vara hälsosam, stark och förhindra att få skador och problem med min kropp när jag blir äldre.
 
Man kan inte förhindra en fraktur, men man kan kanske förhindra att få höftproblem genom att ha en stark kropp. Man kan göra det lättare för sig att återhämta sig vid skador om man har en stark och annars frisk kropp.
 
Ja ser hur min mormor och morfar får allt sämre hälsa och allt ja tänker är, vad allt skulle vara lättare om dom tagit hand om sina kroppar tidigare. Färre kilon att orka bära efter en höftoperation eller färre mediciner att ta om man ätit hälsosammare. Om man vill få en bättre framtid är det dags att tänka på det redan nu.
 
väldigt fake, men snart så


Lördag

2013Gammal bild jag tog när jag testade lite inställningar på kameran, haha

Lagar lite gormet mat (wook och torr kyckling) och ska snart bege mig till syrran, vi har inte träffats sen förra veckan så de ska bli väldans mysigt att ta ikapp lite tid. Jag vilar från träningen ett tag nu, har ingen lust men efter helgen ska de bli fart på det igen.
 
Jobbsökandet ska det också bli fart på, nu vill jag inte springa runt här hemma längre och stå på samma döda ställe i livet, jag vill ha pengar, jag vill flytta hemifrån och jag vill ut och resa. Behöver bli mer självständig, ansvarsfull och känna att jag inte är i behov av mina föräldrar, dags att inse att man inte är så liten längre, även om jag känner mig lite som en högstadieelev fortfarande.