Nyköping, Tjejkväll och krogen

2013 
De är kul att se att man har några lojala läsare kvar, synd att ja inte är detsamma mot er. Ja känner inte att ja har något behov av att blogga varje dag längre men så kommer dom här dagarna då man behöver lite tidsfördriv. Idag är en sådan, Anna jobbar till 16 och hennes sambo är på kryssning så jag har lägenheten för mig själv. Men de går ingen nöd på mig, jag har strukturerat upp dagens aktiviter ganska bra. Vi börjar med att fixa naglarna inför kvällens utgång sen fortsätter vi med film, serier och dylikt. Man måste ju ta tillvara på tiden liksom, haha ae ja är så fruktansvärt träningssugen och har massa energi men jag kan inte lämna lägenheten då jag inte har någon nyckel så får väll göra några sit ups på golvet. 
 
Gårdagen var väldigt kul, jag blev stationerad vid naglarna så satt och lacka kundernas naglar 3 timmar i streck, helt okej med tanke på att jag fick lön i presentkort att köpa saker för på ica. Kunde ju inte komma mer lägligt då de har 25% på all skönhet de här tjejkvällarna och allt mitt smink var slut så kom därifrån med ny fondation, nytt puder, en eyeliner, ett lack från isadora och en hårfärg för bara 400 spänn. Utöver de fick jag en gigantisk goodiebag med massa smått och gott så jag är hel nöjd. Jag vet inte om jag vill kalla det för jobb men eftersom jag åkte hit på min fritid så räknas det som de. Ännu en merit på CVt alltså ;)
 
Nae hörreni min dag är så hektisk så ja kan inte sitta här o male på, massa pussar till er som fortfarande tar er tiden att kolla in här ibland, vill ni att ja ska va mer aktiv och blogga om något av allt ja inriktat mig på tidigare så hojta till i kommentarsfältet, jag har ju all tid i världen!
 
 


Just a smaltown girl

2013 
Imorn åker jag till grannstaden nyköping för lite jobb om man vill kallat för det och sen blir det även lite party på fredan, man får ja passa på medans man är där liksom. Ska ta vara på varje ledig sekund med Anna den här helgen.
 
Men nu kommer vi till det här jobbiga med att packa, är så jävla trött men måste ha allt klart tills imorn så jag kan ta en lång sovmorgon och inte behöva stressa till tåget. Men ja är positiv, ja ska få jobba med smink och kunder en hel dag, jag ska få umgås med min fina vän och sen ska jag få dansa arslet av mig på en krog där jag knappt känner någon. Kan inte bli annat än en härlig helg !


It's not a burden, it's a reward

2013Man ser inte så mycket av mitt resultat men jag känner det
och det gör mig så jävla glad! Axlarna syns lite kanske..
 
När man gör något som är relativt nytt för en själv och känner att det här vill jag göra, jämt! Här mår jag så jävla bra, här stärker jag mig själv både fysiskt och mentalt, det här, det är min fristad! Jag kan glatt säga att det är den känslan som kryper sig på även i mitt liv när jag entrar gymmet. När man lyfter den där extra vikten du inte orkade tidigare, när man gör en ny övning, springer på en högre hastighet eller står ut längre tid än förra gången under en uthållighetsövning. Åh de är som att ju tyngre vikter du lägger på maskinen ju färre vikter har du på dina axlar när de gäller problemen utanför gymmet. 
 
Den senaste tiden har jag tränat mer frekvent och det är super kul. Jag börjar få ett mer flow i det hela och nu när man lärt sig hur man ska träna kan man successivt öka motståndet på maskinerna och de är för mig roligare resultat än mitt kroppsliga. Som vanligt så känner jag resultat men det är inget som syns än tyvärr. Det blir mycket kondition framöver, spinningpassen har till och med blivit roliga. Jag längtar tillomed efter att få träna, vad hände där liksom.