Skönhetsrådgivare för en dag

2014Då var årets tjejkväll över, gick lika bra som vanligt vilket ja visste redan innan men ja kan ändå inte undgå att bli lite nervös. Fick ta hand om manikyrbordet det här året också, känner mig ganska säker på den fronten så de var skönt.

Nu ska vi försöka sova så får vi hoppas att morgondan bjuder på något kul, tror de skulle bli en hemmatjejkväll med lite hårfärgning osv. Alltid trevligt!


jobb, shopping, jobb

2014En nyduschad o fulsöt hund som tycker det är gott med kvarg, min vovvsing blev 5 år igår ♥
Då var min andra period av jobbcoaching över, nu hoppas jag att det flyter på med arbete framöver sen och om det inte gör de så känner jag att jag börjar kunna den här med att söka jobb på bästa sätt så jag tänker inte gå på någon mer coaching, någonsin!
 
Men som sagt vi får väll hoppas att jag inte är arbetssökande under några längre perioder i framtiden. Efter coachen tog jag en sväng på stan med Tessan för shopping o lunch. Hittade till min förvåning två partyplagg, vilket är lite kul ja hittar ju aldrig något i den kategorin men nu ska jag nog kunna se rätt så partyklädd ut på dansgolvet framöver. Inte för att jag tror att det kommer bjuda på så jättemycket party med tanke på att ja börjar jobba på måndag men lite kanske.
 
Imorgon är det dags för tjejkväll på ica maxi i Nyköping igen så 14.30 går tåget. Stannar till lördag morgon så fredagen kanske bjuder på lite party eller bara vin mys. Anledningen till att ja åker hem redan på lördag är att jag ska ta tåget åt andra hållet då. Ska julklappshandla i Linköping med Ida, sjukt mysigt! Ska troligtvis möta upp brorsan med då för han behövde lite post hemifrån så jag är väldans glad inför helgen!
 
Och sen blir det back to work igen på måndag, finally!


Yves Rocher

2014 
Gjorde en liten beställning på hudvårdsprodukter, allt luktar skit gott så jag är nöjd. Mycket billigare att beställa hem så gjorde de istället för att ströhandla sakerna på stan. Fick 4 produkter gratis med, vilket ja tycker är smart av företaget.

Idag har jag varit på rekryteringsträff och arbetsintervju. Gick över förväntan känner jag om jag jämför med tidigare arbetsintervjuer så jag är skit glad! Trött är jag också men ska hålla mig vaken 2 timmar till iaf. Imorn blir det lite shopping med Julia men bara lite. Jag har en nedskriven budget att följa så jag känner mig lugn.