That feelin though

2014

Känns faktiskt helt okej att ha fyra onyttiga dagar nu under bråvalla, tog nämligen 100kg i mark igår och det har varit ett mål sen jag började lyfta skrot, helvete vad underbart det känns! Jag har svårt att säga det men jag är nästan lite stolt över vad jag åstadkommit den senaste tiden. Jag har en liten snubbe i mitt huvud som säger att jag inte får tycka att jag själv är bra men jag dödar en del av honom varje gång jag lyckats med något.
 
Idag har jag varit på stan och inhandlat de sista inför bråvalla, blev ett par stövlar och en t-shirt/klänning. Börjar bli taggad nu, bråvalla listorna går på repeat på spottan. Har inga större förhoppningar och orkar inte riktigt hypea men de lär bli awesome, de måste det bli!


Midsommar 2014

2014 
Hade en mysig och lugn midsommar med familjen, känns som att de är dags att bryta traditionen dock och hänga med vänner nästa år men det är sånt som märks. Gick till skogen med mamma på morgonen och letade efter blommor till en midsommarkrans som de slutade med att jonas tog, haha. Sen åt vi lunch, jordgubbar och mjölk till efterätt med lite mousserande, mumsigt värre. Vid 15 samlades alla på ängen, köpte lotter, dansa runt stången (not me though), körde straffar mot snyggaste målvakten ever och bara umgicks med alla man bara träffar under den här dan. Jag vann en hink bärs på lotterierna, ganska nice förutom att de var Falcon och Tuborg, hmm. Sen grillade vi massa gott och resten av kvällen spenderades på lite olika altaner.
 
Nu har jag chill kväll med Jonas hemma i stan, precis laddat på mitt bråvalla armband och är så jävla taggad! Ska gå med Erica och de kan inte bli annat än grymt!


Gym, gains & weightloss

2014

Idag tog jag mig till gymmet för ja fick sluta tre, känns skitbra att ha kroppen fylld av endorfiner igen! Träningen går dock värdelöst o ja är så irriterad över att ha tappat massa. Min kropp känns fan deformerad nu, tappat muskelmassa på vissa ställen, behållit på vissa, tappat fett på vissa ställen o lagt på mig på andra. Har ingen fungerande våg så går bara på utsidan, vilket man ska. Det är dags att lägga på ett extra kol nu asso, ville va bekväm till Bråvalla som mål och nu är ja långt ifrån bekväm.. 

Är inne lite i en downperiod just nu och vet inte varför, kan va brist på socialt umgänge eller att ja känner mig lite obekväm i en så stor förändring i mitt liv, vet inte riktigt men jag fungerar så, allt nytt är obehagligt haha. Får jobba på den biten, nu är det tvätta, laga matlåda o påbörja städandet av mitt klädrum, imorn är det jobb 8.30 :)