Lite allt möjligt

2014Då har föräldrarna åkt ut till landet över helgen och kvar blev jag, pga. jobb som de flesta andra helger. Jag tar tillfället i akt och slår på lite hög musik, lagar käk så jag får lite energi och sen ska jag ta tag i tvätten och städa mina rum. Tänkte strukturera om lite i mitt klädrum och rensa. Skön fredags sysselsättning faktiskt. IKEA katalogen kom ju i brevlådan heromdan, satan vad sugen man är på att flytta hemmifrån!
 
Köpte ju proteinbars heromdan att äta istället för godis, eller ja de är ju godis men känns bättre att ta en sån tillsvidare. Fick hur som helst välja mellan omega-3 piller och kreatin eftersom min slutsumma överskred en viss gräns. Tog fiskoljan och tänkte testa det nu. Ett bra tillskott för den som inte får i sig tillräckligt mycket fet fisk, jag åt ju lax minst en gång i veckan förr men jag har nog "förätit" mig på det så nu äter jag ytterst sällan fisk alls. HÄR kan du läsa om fördelar med omega-3 och varför man kan ta det.
 
Jag köper mina proteinbars, och kommer troligtvis köpa omega-3 där med framöver, på gymgrossisten.com 
 
Va på stan igår och kom hem med ett par snygga boyfriend fit jeans från monki, bra köp!


Gick hem till mormor efter stan och fikade. Bjöd på vanilj kesella och färska hallon och hon bjöd på kaffe, mysigt värre!Snart börjar gymmen fyllas igen

2014"Vill inte köra stenhårt och sen bli sjuk eller något" Skulle sagt peppar peppar på den ni... Naevars så farligt är det inte men jag börjar känna mig lite svag i kroppen, täppt när jag vaknar och småhostar lite men de är väll väderförändringen eller något. Jag är så jävla känslig sådär.
 
Sitter för tillfället i köket och lyssnar på Rude, hur skön är inte den låten! De går förbi väldigt många träningsklädda människor utanför fönstret ser jag när ja sitter här och småmyser med ett stort glas iskallt vatten, tror att den här kvällen är perfekt för att inviga funktionsjackan (heter de så? löparjacka kanske, ja måste iaf köpa en sån själv) på en pw. Det är kul o se att så många i mina pärons ålder är ute och rör på sig. Många som vill komma igång igen efter semestern antagligen, väldans bra.
 
Har beställt hem lite proteinbars som jag ska ta istället för godis på helgerna så ska jag köpa hem lite mer frukt, det är dags att bli av med sötsuget igen!


Gå en mil varannan vecka

2014Lisa kände för ett litet gädjeskutt när vi var ute och gick, endorfinrus slår allt!
Den här veckan har jag kommit igång igen. Pw i tisdags, ryggpass i onsdags, torsdag bjöd på axel och biceps pass och igår hade jag och Lisa en jävligt mysig dejt kring milen i vrinnevi. Aldrig gått den men de var jävligt skönt, tungt de sista kilometerna måste jag erkänna men de kändes bra att ha genomfört det. De är så jävla skönt när de börjar bli lite kyligare ute nu, den där kvava sommarluften är inte lika tjock och de är som om du kan andas ordentligt igen.
 
Tänker att jag ska ta mig runt milen 1 gång varannan vecka till att börja med och köra 5,5an veckan där i mellan. Kommer nog räkna det som ett träningspass nu när jag börjar komma igång igen, vill inte köra stenhårt och bli sjuk eller något men sen får cardio bli på vilodagar. Självklart ska man lyssna på sin kropp, men då är det kroppen som ska säga ifrån och inte latheten. De dagar är det bara bra om man tar det lugnt. Men ta de lugnt innebär inte ligga i soffan och trycka i sig chips.
 
Kost och rätt antal timmar sömn tycker jag är mest challenging att få bukt på men de handlar om rutiner. De ska vara lika självklart att gå och lägga sig så man får sova ut som de är att avverka sina timmar på jobbet.
 
Jag vet inte om jag bara upprepar de jag redan nämnt men jag har inte så mycket mer jag vill få ur mig just nu. Jag vill komma igång som förut igen och då är de här mina tankegångar.