good shit

2014 
Vill rekommendera en hudvårdsserie från Yves Rocher som jag började använda tack vare Angie. Serien heter hydra vegetal och är en grupp återfuktande produkter som är väldigt skonsamma mot din hy.
 
Det är alltid viktigt att ta hand om huden men speciellt nu. Kallt och fuktigt ute, för mycket kyla är ju inte bra för huden. Sen kommer man in till den torra element luften och det är inte heller bra. När du blir torr jobbar huden för att producera mer fett för att återfukta och då täpper man igen porerna och risken är större att du får blemmor osv. Alltså: Rengör, återfukta och mjuka upp huden varje morgon och varje kväll.
 
Lätt att tänka skitsamma ibland men vi blir ju inte yngre med åren så vill man va fräsch ett tag till är hudvård att rekommendera.

Produkterna ligger på mellan 60 och 100 kr styck, kan ju kännas lite tråkigt att lägga pengar på men dom räcker läääänge så lägger man ut de på en månad kanske man betalar 100 för allt. Dessa känner jag ändå är billiga alternativ jämfört med många andra produkter.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?