Vi ligger i så att säga

2014Me and my bro på gårdagens axel/biceps pass
 
Dag två är över. Igår va vi sjukt jävla sötsugna men vi fortsätter strida mot självdisciplin och en normal blodsockerkurva. Självfallet tränar vi dagligen och de har blivit en hel del vardagsmotion inräknat, dom bygger om i hela stan så att cykla hem från gymmet blir alltid ett projekt när vi tar fel vägar. Idag kände vi för en liten promenix så vi gick till hemköp vid gamla lasarettet istället, köpte lite frukt och kom hem lagom tills de va dags att åka till gymmet.
 
De känns inte som att vi kommer tappa motivationen till att träna alls, de är en del av vardagen för båda och när vi inte vill träna så ger vi fan i det men det är ytterst sällan. Den perioden då träningen va något som gav oss ångest är förbi för länge sen och mitt lilla hets om att ständigt öka vikter har också lagt sig. De känns som att vi har en hälsosam relation till träning båda två och de är så jäkla kul att pusha varandra och garva eller diskutera mellan seten.
 
Ikväll bestämde vi oss för att göra ett alternativ till kvällssnack så de fick bli en smoothie gjord på yoghurt och frukt som vi lät stå i frysen ett tag. Som att äta glass med gott samvete ;)
 
Nu får vi se hur mycket träningsvärk morgondagen har att bjuda på efter kvällens benpass. Båda gick med skakiga ben ner för trappan förut, jävligt nöjda över vad vi presterat. Imorn står bröst/triceps och handleder på schemat, can't waaaait!
 
 
 
 
 


 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?